ZONGULDAK / EREĞLİ - Ömerli İsmail Canbaz İlkokulu

29 Ekim 2023 CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

Kas

Ereğli Ziraat Bölge Müdürlüğünün Cumhuriyetin 100.yılında 100.Fidan dikimi etkinliği kapsamında çalışmalara okulumuz anasınıfı ve ilkokul öğrencileri de katıldı.

Kas

10 Kasım 2023 Atamızın 85.  ölüm yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kadına EL KAL-KA-MAZ

Tem

Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Harun AKGÜL okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Tem

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANA SINIFI MEZUNİYET TÖRENİ

Ana sınıfı öğrencilerimiz mezun oldu. 1.Sınıfta hepsine de başarılar dileriz.

Nis

Hatay İskenderun kardeş okulumuz" İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu" öğrencileri için 23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramı kutlama kartpostalları hazırladık. Yanlarına da tatlı hediyeletimizi koymayı unutmadık. Bayramlar çocukların gülümsemesiyle güzel. Nice güzel ve mutlu bayramları olsun tüm çocukların.